Reklam
Bugün

Çerez Politikası

Web Sitesi Çerez Aydınlatma Metni

HÜR BAKIŞ MEDYA GRUBU YAPIM YAYIN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ.olarak sizleri web sitemizde kullanılan çerez türleri, çerezlerin kullanım amaçları ve bu çerezlerin ayarları ve yönetilmesi hakkında bilgilendirmek isteriz.

İşbu Aydınlatma Metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("Kanun") uyarınca HÜR BAKIŞ MEDYA GRUBU YAPIM YAYIN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ  tarafından veri sahiplerinden temin edilen kişisel verilerin işlenmesinin usul ve esaslara ilişkin olarak veri sahiplerinin aydınlatılması amacı ile düzenlenmiştir.

Web sitemizi kişisel herhangi bir bilgi vermeden ziyaret edebilir, ürünlerimiz ve servislerimiz hakkında bilgi alabilirisiniz. Ziyaretlerde site kullanımına ilişkin bilgi toplamak için bazı çerezler kullanılmaktadır. Buradaki amacımız; web sitemizi ziyaret eden kullanıcıya kolaylık sağlamak ve işleyişi daha iyiye taşıyabilmektir.

Çerezler ile ilgili daha detaylı ve teknik bilgiyi Çerez Politikamızda bulabilirsiniz.

1. Veri Sorumlusunun Kimliği

Unvan

HÜR BAKIŞ MEDYA GRUBU YAPIM YAYIN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ

Telefon Numarası

0232 464 67 63

E-posta Adresi

[email protected] ,  [email protected]

İnternet Adresleri

www.egehurbakis.com

Posta Adresi

 AKDENİZ MAH. ŞEHİT FETHİBEY CAD. HERİS TOWER BLOK NO: 55 İÇ KAPI NO: 091

Konak, İzmir

TEL:02324250026

2. Çerezler, İşlenen Veriler, Verilerin İşlenme Amacı ve Hukuki Sebep

Kanun uyarınca, veri sorumlusu HÜR BAKIŞ MEDYA GRUBU YAPIM YAYIN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ  olarak web sitemizin doğru bir şekilde çalışabilmesi için gerekli çerezler kullanıyoruz. Bu çerezler "İnternet Sitesi İşlevlerinin Yerine Getirilmesi" ve "İnternet Sitesi Kullanım Deneyiminin İyileştirilmesi" amaçları ile Kanun'un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarına uygun ve bu amaçlarla sınırlı olarak işlenecektir.

İlgili veriler hizmet sağlayıcının hizmet kalitesinin artırılması için gerekli olup hizmet sağlayıcının konunda bahsedilen meşru menfaati sebebiyle işlenmektedir.

3. Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği

Kanun'un 8. maddesine uygun olarak kişisel verileriniz; işbu Aydınlatma Metni' nin 2. maddesinde yer alan amaçlarla;

Yetkili Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sözleşmeli Hizmet Aldığımız, İşbirliği Yaptığımız Kişi ve Kuruluşlar (Hizmet sağlayıcı firmalar ve yetkilileri, hizmet sunucuları ve destek hizmeti sağlayıcılar) ile paylaşılabilecektir.

Kişisel verilerinizin yurtdışına aktarılması söz konusu değildir.

4. Kişisel Verilerin Toplanma Yöntemi

Verileriniz internet web sitemizi kullandığınızda, web sitemizi kullandığınız tarayıcı vasıtasıyla toplanmaktadır.

5. Kanun'un 11. maddesinde sayılan diğer haklarınız

İlgili Kişi olarak, Kanun'un 11. maddesi uyarınca aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  1. Kişisel verisinin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  6. KVKK ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  7. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  8. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

İlgili kişi olarak yukarıda sayılan haklarınıza ilişkin taleplerinizi aşağıdaki adresler üzerinden

HÜR BAKIŞ MEDYA GRUBU YAPIM YAYIN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ’ne iletebilirsiniz:

E-posta Adresi

[email protected] ,  [email protected]

İnternet Adresleri

www.egehurbakis.com

Posta Adresi

AKDENİZ MAH. ŞEHİT FETHİBEY CAD. HERİS TOWER BLOK NO: 55 İÇ KAPI NO: 091

Konak, İzmir

TEL:02324250026

İlgili kişi olarak bulunmuş olduğunuz talepleriniz HÜR BAKIŞ MEDYA GRUBU YAPIM YAYIN EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ’ne  tarafından, en kısa sürede ve nihayetinde en geç otuz (30) gün içerisinde ücretsiz olarak değerlendirilip sonuçlandırılacaktır. İşlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi durumunda Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından belirlenen tarifedeki ücret esas alınacaktır.

 

İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için Cookie kullanıyoruz. Cookie kullanılmasını tercih etmezseniz tarayıcınızın ayarlarından Cookie’leri silebilir ya da engelleyebilirsiniz. Ancak bunun internet sitemizi kullanımınızı etkileyebileceğini hatırlatmak isteriz. Tarayıcınızdan Cookie ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece bu sitede çerez kullanımını kabul ettiğinizi varsayacağız. Toplanan verilerle ilgili düzenlemelere internet sitemizde yer alan Gizlilik Politikası’ndan ulaşabilirsiniz.

İnternet Sitesinde Kullanılan Çerezler

Çerez Nedir ve Neden Kullanılmaktadır?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan küçük metin dosyalarıdır.

İnternet Sitemizde çerez kullanılmasının başlıca amaçları aşağıda sıralanmaktadır:

  • İnternet sitesinin işlevselliğini ve performansını arttırmak yoluyla sizlere sunulan hizmetleri geliştirmek,
  • İnternet Sitesini iyileştirmek ve İnternet Sitesi üzerinden yeni özellikler sunmak ve sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirmek;
  • İnternet Sitesinin, sizin ve Şirketimizin hukuki ve ticari güvenliğinin teminini sağlamak.

İnternet Sitemizde Kullanılan Çerez Türleri

Oturum Çerezleri
(Session Cookies)

Oturum çerezleri ziyaretçilerimizin İnternet Sitesini ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici çerezlerdir.

Bu tür çerezlerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince İnternet Sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır.

Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Çerezler
(Persistent Cookies)

Kalıcı çerezler İnternet Sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir.

Bu tür çerezler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri; İnternet Sitesini kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı çerezler sayesinde İnternet Sitemizi aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda İnternet Sitemiz tarafından oluşturulmuş bir çerez olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

İnternet Sitemizde Kullanılan Çerezler

Otantikasyon Çerezleri
(Authentication Cookies)

Ziyaretçiler, şifrelerini kullanarak internet sitesine giriş yapmaları durumunda, bu tür çerezler ile, ziyaretçinin internet sitesinde ziyaret ettiği her bir sayfada site kullanıcısı olduğu belirlenerek, kullanıcının her sayfada şifresini yeniden girmesi önlenir.

Analitik Çerezler
(Analytical Cookies)

Analitik çerezler ile internet sitesini ziyaret edenlerin sayıları, internet sitesinde görüntülenen sayfaların tespiti, internet sitesi ziyaret saatleri, internet sitesi sayfaları kaydırma hareketleri gibi analitik sonuçların üretimini sağlayan çerezlerdir.