• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Savunma Sanayi
  • Bayramlar
    Dini BayramlarUlusal Bayramlar
  • Sivil Toplum Kuruluşları
  • Savaşlar
  • Doğa
  • Din
  • Doğal Afetler
  • Deprem
  • Ulaşım
  • Enerji
  • Meteoroloji
  • Tarih
  • Tarım
  • Çocuk
  • Psikoloji
  • Turizm
  • Hukuk
  • RESMİ REKLAMLAR
  • YERELSEÇİMLER
  • Gündem
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Yerel
  • Sağlık Asayiş Belediyeler Bilim ve Teknoloji Çevre Genel Kültür-Sanat Medya Yaşam Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
13:05
Anayasa Mahkemesi "Süresiz Nafaka" Düzenlemesini İptal Etti
10:12
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
10:08
Döviz Piyasası
10:03
Altın Piyasası
09:51
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
09:11
Sıfır Atık Festivali İstanbul'da Başlıyor
Video Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Reklam
Reklam
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. 16 yaşındaki Ozan konserde bıçaklanarak hayatını kaybetti
Gündem
Yayınlanma: 30 Ekim 2021 - 15:14
Güncelleme: 30 Ekim 2021 - 15:19

16 yaşındaki Ozan konserde bıçaklanarak hayatını kaybetti

Adana’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserine giden 16 yaşındaki Akif Ozan Özdoğan, bıçaklanarak öldürüldü, ağabeyi ve 2 arkadaşıysa yaralandı. Cenaze sırasında Ozan’ın annesinin, “Ben oğlumu askere gönderecektim, evlendireceğim diye hayaller kuruyordum” diyerek yaktığı ağıtlarsa yürekleri dağladı.

Gündem
30 Ekim 2021 - 15:14
Güncelleme: 30 Ekim 2021 - 15:19
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
16 yaşındaki Ozan konserde bıçaklanarak hayatını kaybetti
Edinilen bilgiye göre, olay, dün akşam merkez Seyhan ilçesine bağlı Uğur Mumcu Meydanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki hafızlık öğrencisi Akif Ozan Özdoğan, 17 yaşındaki ağabeyi Orçun, arkadaşı Mustafa G.(17) ve bir arkadaşlarıyla daha adana Büyükşehir Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle düzenlediği ve Gülşen’in sahne aldığı konsere gitti.
Burada 3 kız arkadaşını gören Akif Ozan, arkadaşlarıyla sohbet etmeye başladı. 17 yaşındaki yabancı uyruklu M.C. ise Ozan’ın yanına gelerek, “Anneleri kızlara bana emanet etti, benim yanımda durmaları lazım” dedi. Bunun üzerine M.C. ve Akif Ozan arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle M.C. cebinden çıkarttığı bıçakla Akif Ozan’ı sağ böbreğinden, ağabeyi Orçun’u, Mustafa G.’yi ve 1 kişiyi daha bacağından bıçakladı. Bunun üzerine M.C., olay yerinden kaçarken, çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırırken Akif Ozan, yolda hayatını kaybetti. 3 kişinin ise sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri de M.C.’yi merkez Seyhan ilçesine bağlı Dumlupınar Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı.

Annesinin ağıtları yürekleri dağladı

Cenaze öncesi gazetecilere konuşan anne Emel, oğlunun kanının yerde kalmamasını istedi. Oğullarının arkasından konser alanına gittiğinde 2 evladının yerde yattığını söyleyen acılı anne, “2 oğlum 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamaya gideceğiz dedi. Birisi 16, diğeri 17 yaşında. Ben onları babasız yetiştirdim, yoktan var ettim. Gittiler konsere. Arkalarından aradım ve oğlum bende geleceğim dedim. Ölen oğlum da anne gel dedi. Motosiklete binip gittim ve oğlumun ölüsünü gördüm orada. Diğer oğlum da yaralıydı. Ben oğlumun canını istiyorum. Benim oğlumun kanı yerde kalmasın. Kim dindirecek benim acımı. İmam hatipte hafızlık okuyordu, imam olacaktı benim oğlum. Diğer oğlum bacağından yaralı. Onca polisin içinde nasıl arama yapılıyor. Benim gencecik oğlum gitti” diye konuştu. Akif Ozan Özdoğan’ın cenazesiyse bugün Kabasakal Mezarlığı’ndan defnedildi. Defin öncesi helallik için merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi’ne getirilen cenaze sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu. Anne Emel’in, “Ben oğlumu askere gönderecektim, evlendireceğim diye hayaller kuruyordum. Ben yemedim size yedirdim annem. Ozan gitme, beni bırakma annem” diyerek ağıtlar yaktı. Daha sonra cenaze arabasını gören acılı anne bu sırada da bayıldı. Özdoğan kardeşlerin teyzesiyse, “Güvenlikten bıçak geçiyor. 3 kişiyi yaralıyor, 1 kişinin de ölümüne sebep oluyor” dedi. 2 kardeşin babaları Ahmet Duran’ın da 2015 yılında vefat ettiği öğrenildi. Katil zanlısı M.C.’in emniyetteki sorgusu sürüyor.

# adana
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Anneler Günü" Mesajı
Eurofighter Typhoon Projesi Teknik ve Lojistik Sözleşme
Eurofighter Typhoon Projesi Teknik ve Lojistik Sözleşme
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Nevruz İnsanlığa Barış Getirsin"
İlber Ortaylı Hoca'yı Kaybettik
İlber Ortaylı Hoca'yı Kaybettik
Son Haberler
Anayasa Mahkemesi
Anayasa Mahkemesi "Süresiz Nafaka" Düzenlemesini İptal Etti
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
Döviz Piyasası
Döviz Piyasası
Altın Piyasası
Altın Piyasası
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
Çarşıya izinsiz gitti diye eşini bıçakladı
Çarşıya izinsiz gitti diye eşini bıçakladı

Ana Sayfa
Savunma Sanayi
Bayramlar
Sivil Toplum Kuruluşları
Savaşlar
Doğa
Din
Doğal Afetler
Deprem
Ulaşım
Enerji
Meteoroloji
Tarih
Tarım
Çocuk
Psikoloji
Turizm
Hukuk
RESMİ REKLAMLAR
YERELSEÇİMLER
Gündem
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Magazin
Spor
Yerel
Sağlık
Asayiş
Belediyeler
Bilim ve Teknoloji
Çevre
Genel
Kültür-Sanat
Medya
Yaşam
Politika
Köşe Yazarları
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim