• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Sivil Toplum Kuruluşları
  • Savaşlar
  • Doğa
  • Din
  • Doğal Afetler
  • Deprem
  • Ulaşım
  • Enerji
  • Meteoroloji
  • Tarih
  • Tarım
  • Çocuk
  • Psikoloji
  • Turizm
  • Hukuk
  • RESMİ REKLAMLAR
  • YERELSEÇİMLER
  • Gündem
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Yerel
  • Sağlık Asayiş Belediyeler Bilim ve Teknoloji Çevre Genel Kültür-Sanat Medya Yaşam Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
12:20
Uyuşturucu Operasyonu
10:37
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
10:00
Bulgaristan Seçimleri Yapılıyor
Video Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Politika
  3. AK Parti'den arazi satışı bedeline şerh
Politika
Yayınlanma: 02 Ekim 2020 - 16:02

AK Parti'den arazi satışı bedeline şerh

AK Parti Bornova Belediye Meclisi Başkanvekili Fatih Taştan, “Ergene Mahallesi’nde satılacak olan alanın bedeliyle ilgili komisyonumuzun belirlediği bedel ile Takdir Komisyonu’nun bedeli arasındaki farkı açıklamamız lazım” dedi.

Politika
02 Ekim 2020 - 16:02
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AK Parti’den arazi satışı bedeline şerh
AK Parti Bornova Belediye Meclisi Başkanvekili Fatih Taştan, “Ergene Mahallesi’nde satılacak olan alanın bedeliyle ilgili komisyonumuzun belirlediği bedel ile Takdir Komisyonu’nun bedeli arasındaki farkı açıklamamız lazım” dedi. 
Bornova Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı Belediye Başkanı Mustafa İduğ’un başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste Eylül ayı faaliyetlerini anlatan bir video gösterildi. Toplantıda Ergene Mahallesi’nde imar affından faydalanan bir vatandaşa satılacak arazinin bedeliyle ilgili AK Parti Grubu konuyu tartışmaya açtı. 
AK Parti Bornova Belediye Meclisi Başkanvekili Fatih Taştan, meclis üyelerinden oluşan komisyonun belirlediği miktarın 700 bin TL’nin üzerinde olduğunun altını çizerek, “Kıymet Takdir Komisyonu ise 525 bin TL bedel belirlemiş. Bu afaki fark neye göre belirlendi. Sonuçta bizler Bornova Belediyesi’nin zararını istemiyoruz. 700 bin üzeri bedel biçen arkadaşlarımız piyasayı bilen insanlar. Buna bir açıklık getirmek lazım” dedi. 
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ da, yasanın alanın satışını öngördüğünü ifade ederek, “Vatandaş da belediye de bu konuda rahattır. Bu şekilde, Kıymet Takdir Komisyonu’nun belirlediği bedele göre satışa hiçbir şey engel değildir” diye konuştu. 
Madde AK Parti’nin muhalefetiyle oyçokluğuyla kabul edildi. 
EGEMENLİK MAHALLESİ’NDE İÇKİLİ SOKAK
Mecliste tartışılan bir diğer konu da Bornova Egemenlik Mahallesi 6108 numaralı sokağın tamamının içkili yer kapsamına alınmasıyla ilgili rapor oldu. AK Parti’li Akın Dalgıç konunun Işıklar ve Egemenlik Mahallesi’nde rahatsızlık uyandırdığını ve konuyla ilgili dilekçelerin de olduğunu söyledi. Dalgıç, “6108 sokak konusu geçen yıl da gündeme geldi. Oybirliğiyle reddedildi. Mezarlık yolu olduğundan dolayı sıkıntı olacağını söyledik. Işıklar ve Egemenlik mahallesi muhtarları da bunu dile getirdi. Daha önce reddedilen bir konu neden şimdi gündeme geliyor” diye konuştu. 
AK Parti Meclis Üyesi Hatice Yıldırım da geçtiğimiz yıl üç komisyonun konuyu reddettiğini hatırlatarak, “Komisyonlar bunu reddetmişken bir yıl içinde burası nasıl oldu da uygun bir alan haline geldi?” sorusunu sordu. 
AK Parti’ye konuyla ilgili destek veren İYİ Parti Grup Başkanvekili Kemal Sevinç de, “Konuyu gündemde tutmayı öneriyorum. Konuyu bir daha yerinde incelemek daha doğru olacaktır” dedi. 
AK Partili Akın Dalgıç’tan ilgili dilekçeleri isteyen Başkan İduğ, konunun bir dahaki mecliste görüşülmesiyle ilgili oylamaya gitmesiyle rapor diğer meclise kaldı. 
Mecliste Ermenistan’ın Azerbaycan’a yaptığı saldırılar konusunda da tüm partiler Azerbaycan’a destek mesajı verdi. 
5
# ak parti bornova ilçe başkanı# ak parti bornova ilçe başkanlığı# ak parti bornova ilçe başkanı kim# ak parti bornova ilçe# ak parti bornova ilçe başkanlığı telefonu
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hiç Kimse Türkiye'ye Parmak Sallayamaz"
Meclis Gündeminde Bu Hafta
Meclis Gündeminde Bu Hafta
Ülkücü Hareketin Lideri Türkeş'in Vefatının 29. Yılı
Ülkücü Hareketin Lideri Türkeş'in Vefatının 29. Yılı
Son Haberler
Uyuşturucu Operasyonu
Uyuşturucu Operasyonu
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
Kapadokya'nın Gizli Mirası
Kapadokya'nın Gizli Mirası "Meryem Ana Dağı"
Hava Durumu
Hava Durumu
Tarihte Bugün
Tarihte Bugün
Başkan Soyer Acil Çözüm ekipleriyle Buca’ydı
Başkan Soyer Acil Çözüm ekipleriyle Buca’ydı

Ana Sayfa
Sivil Toplum Kuruluşları
Savaşlar
Doğa
Din
Doğal Afetler
Deprem
Ulaşım
Enerji
Meteoroloji
Tarih
Tarım
Çocuk
Psikoloji
Turizm
Hukuk
RESMİ REKLAMLAR
YERELSEÇİMLER
Gündem
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Magazin
Spor
Yerel
Sağlık
Asayiş
Belediyeler
Bilim ve Teknoloji
Çevre
Genel
Kültür-Sanat
Medya
Yaşam
Politika
Köşe Yazarları
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim