• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Sivil Toplum Kuruluşları
  • Savaşlar
  • Doğa
  • Din
  • Doğal Afetler
  • Deprem
  • Ulaşım
  • Enerji
  • Meteoroloji
  • Tarih
  • Tarım
  • Çocuk
  • Psikoloji
  • Turizm
  • Hukuk
  • RESMİ REKLAMLAR
  • YERELSEÇİMLER
  • Gündem
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Yerel
  • Sağlık Asayiş Belediyeler Bilim ve Teknoloji Çevre Genel Kültür-Sanat Medya Yaşam Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
11:03
Avrupa Borsaları İngiltere Dışında Pozitif Seyrediyor
10:58
Asya Borsaları Karışık Seyrediyor
10:53
Döviz Piyasası
10:23
Karaborsa Bilet Operasyonu
10:01
Brent Petrolün Varili 98.38 Dolar
09:57
Altın Piyasası
09:24
Yurt İçi Piyasalarda Gözler Merkez Bankasında
Video Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Politika
  3. Bahçeli: Bir Kere Satan Yine Satar Yine Satacaktır
Politika
Yayınlanma: 07 Mart 2023 - 14:29

Bahçeli: Bir Kere Satan Yine Satar Yine Satacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Grup toplantısında konuştu.

Politika
07 Mart 2023 - 14:29
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bahçeli: Bir Kere Satan Yine Satar Yine Satacaktır
Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında açıklama yaptı.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

Bilinmelidir ki, Cumhur İttifakı yalnızca bir seçim ittifakı değildir. Milli, ahlaki ve tarihi birlikteliktir. Türkiye'nin çıkarları esastır. Milletimiz 14 Mayıs'ta kesin hükmünü sandıkta gösterecek. 

Depremi fırsat bilen ahlaksızlar, seçimleri sabote etmek, kavga ortamını tutuşturmak için teakkuz halindedir. Şiddet ve gerilim ataklarıyla boyun eğdirmeye çalışanların nefesimizle enselerindeyiz. 

6'lı masanın iflah olmaz bir krize yakalandığı bugünlerde sokakları tahrik etmeye karşıtlık üretmeye çabalayan soysuzların ateşle oynadığı ortadadır.

Doğruyu yanlıştan ayıklayamayan her kimse vicdanen hastadır. Bunlar aynı zamanda demokrasinin karşıtıdır. Milletimiz depremin ağır enkazıyla mücadele ederken hükümeti suçlamak ilkesizliğin alenileşmesidir. Hatay'da içecek suyun bulunmadığını iddia edenler vicdansızlığın marka yüzleridir. 

1 yıldır adayını açıklamayıp bir günde toz duman olanlar, 24 saat geçmeden atılan imzayı inkar edenler ilkesizliğin ana damarıdır. 1 yıl oturduğu eğri bacaklı masayı kumar masası, noter masası diyerek önce devirip sonra zoru görünce tekrar oturanlar, ilkesizliğin ve yüzüzlüğün numunesidir.

Kazanamaz dediği adayın yanında hizalanmak ilkesizliğin daniskası değil de nedir? Bu çirkinliğe onay verip masayı devirene tekrar sandalye sunmak çürümüş bir siyasetin ilkesizliği değil midir?

Masaya geri oturan, söyleriği ağır sözlerin altından nasıl kalkacak, insanımızın yüzüne nasıl bakacaktır. Türk siyaseti bu tip bir şeyi ne görmüş ne duymuştur. Geçmişte de söyledim. Bir kere satan yine satar, yine satacaktır. Bozulur bu yaptıklarınız saçılır bu topladıklarınız.

Masada oturmayı bile beceremeyen, ortak bir hedefte buluşamayanların 85 milyona hizmet etmesi, beyhude bir beklentidir. Zillette fırtına bile kopsa bizde yaprak kımıldamayacaktır. 

Bu saatten sonra 'Zillet İttifakı'nın ciddiye alınacak, mesele edilecek hiçbir siyasi tasarrufu ve teklifi olamaz. Bizim için boş beleş sızlanmadır. MHP ile Cumhur İttifakı'nın varlığından rahatsız olanlar artık bizim nazarımızda hükümsüzdür. 

Bir aydır her insanımızın kalbi deprem bölgesinde atmaktadır. Hüzün dönemleri millet olma şuurumuzu yükseltmektedir. Viranelerin içinden cennet bahçesi çıkarmak bizim en temel gündemimizdir. Bu hedefin gerisine düşmeyeceğiz.

iyaseti fitneye, çadır tiyatrosuna, kavga ve kutuplaşma arenasına çeviren fırıldakların U dönüşlerine itibar etmeyeceğiz. Nahoş tezgahlara gelmeyeceğiz.

Cumhur İttifakı olarak Türkiye'ye hizmet edeceğiz. Başkaları dedikodu çarkına kapılacak, biz ümitleri canlandıracağız. Başkaları dedikodu çarkına kapılacak, biz dağları aşacağız. Başkaları polemik batağında debelenecek biz huzur, barış ve kardeşliğin manifestosunu yazacağız.

(Deprem bölgesinde) önümüzdeki kısa sürede 405 bin konutla birlikte 83 bin köy evi inşa edilecektir. Depremden etkilenen her ilimizin coğrafi ve kültürel dokusuna uygun planlar hazırlanmaktadır.

Deprem başta olmak üzere sel, yangın, kuraklık, terör ve ekonomik krizler gibi ülkemizin karşı karşıya olduğu tehlikelerin afet kavramı altında toplanacak olması doğru bir karardır. 

İnsan odaklı siyasetimizle her vatandaşımızın elinden tutup kutlu geleceğe taşıma anlayışımız kimse ile karşılaştırılamayacak kadar zinde ve zirvededir. Bizim sevdamız Türkiye'dir. Kaybedecek vaktimiz yoktur. 

Seçim sürecinde depremde hayatlarını kaybetmiş insanlarımızın ruhlarını rahatsız etmeyecek şekilde çok dikkatli, sorumlu ve soğuk kanlılıkla hareket edeceğiz. Seçim müziği kullanmayacağız, yapıcı ve pozitif gündemli siyasetimizi ülke genelinde yansıtacağız.  

MHP, devletin nasıl korunması gerektiğini millete gösteren ülkücü harekettir. MHP, milletimiz için öngörülen tehlikeler karşısında bugün de yarın da sonuna kadar direnecek, her bedeli ödemeye hazır olacaktır. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Kabine
Kabine "Ortadoğu" Gündemiyle Toplanıyor
Antalya Diplomasi Forumu Bitti
Antalya Diplomasi Forumu Bitti
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hiç Kimse Türkiye'ye Parmak Sallayamaz"
Son Haberler
Avrupa Borsaları İngiltere Dışında Pozitif Seyrediyor
Avrupa Borsaları İngiltere Dışında Pozitif Seyrediyor
Asya Borsaları Karışık Seyrediyor
Asya Borsaları Karışık Seyrediyor
Döviz Piyasası
Döviz Piyasası
Karaborsa Bilet Operasyonu
Karaborsa Bilet Operasyonu
Hava Durumu
Hava Durumu
"Hayata Dönüş Kredisi"nin Detayları Belli Oldu
"Hayata Dönüş Kredisi"nin Detayları Belli Oldu

Ana Sayfa
Sivil Toplum Kuruluşları
Savaşlar
Doğa
Din
Doğal Afetler
Deprem
Ulaşım
Enerji
Meteoroloji
Tarih
Tarım
Çocuk
Psikoloji
Turizm
Hukuk
RESMİ REKLAMLAR
YERELSEÇİMLER
Gündem
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Magazin
Spor
Yerel
Sağlık
Asayiş
Belediyeler
Bilim ve Teknoloji
Çevre
Genel
Kültür-Sanat
Medya
Yaşam
Politika
Köşe Yazarları
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim