• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Sivil Toplum Kuruluşları
  • Savaşlar
  • Doğa
  • Din
  • Doğal Afetler
  • Deprem
  • Ulaşım
  • Enerji
  • Meteoroloji
  • Tarih
  • Tarım
  • Çocuk
  • Psikoloji
  • Turizm
  • Hukuk
  • RESMİ REKLAMLAR
  • YERELSEÇİMLER
  • Gündem
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Yerel
  • Sağlık Asayiş Belediyeler Bilim ve Teknoloji Çevre Genel Kültür-Sanat Medya Yaşam Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
12:20
Uyuşturucu Operasyonu
10:37
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
10:00
Bulgaristan Seçimleri Yapılıyor
Video Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Politika
  3. Bölünmez Çankırı öğrencilerle iftar yaptı
Politika
Yayınlanma: 31 Mayıs 2019 - 22:21

Bölünmez Çankırı öğrencilerle iftar yaptı

Ege Üniversite’nde eğitim gören öğrencilerin evine misafir olan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, öğrencilerle birlikte yemek hazırlayıp iftar yaptı.

Politika
31 Mayıs 2019 - 22:21
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Bölünmez Çankırı öğrencilerle iftar yaptı
Ege Üniversite’nde eğitim gören öğrencilerin evine misafir olan AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, öğrencilerle birlikte yemek hazırlayıp iftar yaptı. 
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Ramazan ayı boyunca çeşitli kesimlerle yaptığı iftar programlarına öğrencileri de ekledi. Bornova’da Ege Üniversitesi’nde okuyan öğrencilerin evine iftarda konuk olan Bölünmez Çankırı, öğrencilerin iftarlık yemeğini kendi elleriyle birlikte yaptı. Yoğun programlarının arasında mutfağa girmeyi ihmal etmeyen Bölünmez Çankırı, gurbette okuyan öğrenciler için kollarını sıvadı ve birbirinden lezzetli yemekler yaptı. 
ÇOCUKLAR ANNE ELİNDEN YEMEK İSTİYOR
İftar öncesi mutfakta hem öğrencilerle sohbet eden hem de yemek yapan Bölünmez Çankırı’ya öğrenciler de yardım etti. Evde kendi çocuklarına ne kadar yoğun olursa olsun kendi elleriyle yemek yapmaya özen gösterdiğini öğrencilere aktaran Bölünmez Çankırı, “Yoğun programlarımın arasında eve gitme vakti geldiğinde birden anne olduğunuzu ve çocuklarınızın olduğunu da hatırlıyorsunuz. Telaşla manavdan ya da marketten bir şeyler alıp eve gelir gelmez mutfağa girip yemek hazırlıyorsunuz. Çünkü hangi işi yaparsanız yapın, çocuklar annelerinin elinden yapılan yemekleri daha bir iştahla yiyorlar. Ben de onların o iştahını gördükçe ne kadar yorgun olursam olayım, bir şekilde onlara yemek hazırlamaya çalışıyorum” dedi. 
HEPİMİZ ÖĞRENCİ OLDUK
Gurbette öğrenci olarak okuyan ve annelerinin yaptığı yemekleri özleyen öğrenciler için Ramazan’da iftar yemeği hazırlamanın kendisi için en anlamlı iftar yemeklerinden biri olduğunu öğrencilere ifade eden Bölünmez Çankırı, “Mübarek Ramazan ayında evlerinden ve ailelerinden uzak olan siz değerli öğrencilerimizin bana evini ve mutfağın açması beni çok memnun etti. Öğrencilerimiz için ne yapsak azdır. Hepimiz hayatımızın bir bölümünde öğrenci olduk ve zorlu koşullardan geçtik. Öğrencilerin en doğal derdi her zaman akşama ne yiyeceğiz derdidir. Mübarek Ramazan ayında ise öğrencilerimizin bu derdi bir nebze olsun azalıyor. Her yerde verilen iftarlar öğrencilerimize ve ihtiyaç sahiplerine akşama ne yiyecekleri derdini bir ay boyunca unutturuyor. Bizlere bu nimetleri veren ve aynı iftar sofralarında buluşturan Rabbimize şükürler olsun” diye konuştu. 
İftar yemeğinin hazırlanmasının ardından yer sofrasında bir araya gelen öğrenciler ve Bölünmez Çankırı, oruçlarını birlikte açarak iftar yaptı. 
# ceyda bölünmez çankırı# ceyda bölünmez çankırı izmir iletişim# ceyda bölünmez çankırı kimdir# ceyda bölünmez çankırı babası# ceyda bölünmez çankırı iletişim
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Hiç Kimse Türkiye'ye Parmak Sallayamaz"
Meclis Gündeminde Bu Hafta
Meclis Gündeminde Bu Hafta
Ülkücü Hareketin Lideri Türkeş'in Vefatının 29. Yılı
Ülkücü Hareketin Lideri Türkeş'in Vefatının 29. Yılı
Son Haberler
Uyuşturucu Operasyonu
Uyuşturucu Operasyonu
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
Antalya Diplomasi Forumu Sona Eriyor
Kapadokya'nın Gizli Mirası
Kapadokya'nın Gizli Mirası "Meryem Ana Dağı"
Hava Durumu
Hava Durumu
Tarihte Bugün
Tarihte Bugün
Lehlerin sofralarını Türk balıkları süsleyecek
Lehlerin sofralarını Türk balıkları süsleyecek

Ana Sayfa
Sivil Toplum Kuruluşları
Savaşlar
Doğa
Din
Doğal Afetler
Deprem
Ulaşım
Enerji
Meteoroloji
Tarih
Tarım
Çocuk
Psikoloji
Turizm
Hukuk
RESMİ REKLAMLAR
YERELSEÇİMLER
Gündem
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Magazin
Spor
Yerel
Sağlık
Asayiş
Belediyeler
Bilim ve Teknoloji
Çevre
Genel
Kültür-Sanat
Medya
Yaşam
Politika
Köşe Yazarları
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim