• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Çevre
  • Savunma Sanayi
  • Bayramlar
    Dini BayramlarUlusal Bayramlar
  • Sivil Toplum Kuruluşları
  • Savaşlar
  • Doğa
  • Din
  • Doğal Afetler
  • Deprem
  • Ulaşım
  • Enerji
  • Meteoroloji
  • Tarih
  • Tarım
    Hayvancılık
  • Çocuk
  • Psikoloji
  • Turizm
  • Hukuk
  • RESMİ REKLAMLAR
  • YERELSEÇİMLER
  • Gündem
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Yerel
  • Sağlık Asayiş Belediyeler Bilim ve Teknoloji Çevre Genel Kültür-Sanat Medya Yaşam Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
11:04
TEPAV: Enflasyonda Yüksek Seyir Sürüyor
10:48
Döviz Piyasası
09:50
Brent Petrolün Varili 88,32 Dolar
09:44
Altın Piyasası
09:28
Küresel Piyasalar Karışık Seyrediyor
09:23
Bornova Homeros Vadisi'ndeki Yangın Kontrol Altında
09:00
Terör Suçları Soruşturma Büroları Kuruluyor
Video Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Reklam
Reklam
Reklam
  1. Haberler
  2. Politika
  3. CHP'li Sındır rozet taktı, "ailemiz büyüyor, partimiz iktidara yürüyor"
Politika
Yayınlanma: 03 Kasım 2019 - 15:04

CHP'li Sındır rozet taktı, "ailemiz büyüyor, partimiz iktidara yürüyor"

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bergama İlçe Örgütü’nce düzenlenen üye katılım töreninde, yeni üyelere rozet taktı, yaklaşan kongreler öncesi partililerine seslendi.

Politika
03 Kasım 2019 - 15:04
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
 CHP’li Sındır rozet taktı, “ailemiz büyüyor, partimiz iktidara yürüyor”
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bergama İlçe Örgütü’nce düzenlenen üye katılım töreninde, yeni üyelere rozet taktı, yaklaşan kongreler öncesi partililerine seslendi.
Sındır, “ailemiz sizlerle büyüyor, partimiz adım adım iktidara yürüyor. Kongre süreçlerinin öncesinde ve sonrasında küskünlüklere, kırgınlıklara asla yer vermeyeceğiz. 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde Türkiye CHP iktidarının provasını yaptı. Türkiye CHP iktidarına, CHP de iktidara hazır” dedi.
NATO Parlamenter Asamblesi Bilim ve Teknoloji Üyesi olan ve hafta başından bu tarafa Amerika’daki toplantılarda TBMM’yi temsil eden Milletvekili Sındır, Türkiye’ye dönüşüyle birlikte ayağının tozuyla Bergama’daki üye katılım törenine katıldı.  Törende yeni üyelere rozetlerini İzmir Milletvekili Kani Beko ile birlikte takan Sındır, tören sonrasında Bergama’nın Pireveliler Köyünden hemşerileriyle buluştu, vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. 
“ÇOĞULCU DEMOKRASİ İÇİN OLMAZSA OLMAZDIR!”
Üye katılım töreninde toplumun tüm kesimlerinden, farklı mesleklerden insanların CHP’ye üye olduğunu belirterek sözlerine başlayan Sındır, “Bugün burada çiftçisinden – doktoruna, işçisinden – avukatına, emeklisinden - esnafına toplumun tüm kesimlerinden ve farklı meslek kollarından vatandaşlarımızın olduğu özellikle de gençlerin ağırlıklı bir şekilde yer aldığı üye katılım töreni gerçekleştiriyoruz. Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanan insanların yol arkadaşımız olmasından gurur duyuyoruz. Siyaset sadece siyasetçilerin eline bırakılamayacak kadar önemlidir. Toplumun tüm kesimlerinin siyasette temsil edilmesi, siyasette var olması çoğulcu demokrasi için olmazsa olmazdır. Siyaset halka, topluma yapılır. Yeni katılan üyelerimizle birlikte ülkemizin aydınlık geleceğine birlikte yürüyeceğiz. Yeni üyelerimizle birlikte artık daha güçlüyüz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde birbiriyle kucaklaşan, kaynaşan, parti kültürünü yaşatan bir anlayışla hedeflerimize kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz” dedi“KÜSKÜNLÜKLERE KIRGINLIKLARA YER VERMEYECEĞİZ”
CHP’nin parti kültüründe kişilere değil partiye karşı aidiyet duygusun önemli olduğunu ifade ederek sözlerine devam eden Sındır, “CHP’nin bir asırlık parti kültüründe kişilere değil partimize karşı aidiyet duygusu vardır. Tersi bizim için bir felakettir. Bizim rozetimiz, programımız, dünyaya bakışımız, ülkemizin sosyal ve ekonomik gelişmesine bakışımız, Cumhuriyet ilke ve değerlerine bakışımız birdir, aynıdır. Bu değerlere inanmış ve yaşamımızı bu değerlere bağlamış kişileriz. Parti içerisinde yapacağımız seçimler demokrasi gereğidir. Coşkuyla, heyecanla seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Kongre süreçlerinin öncesinde ve sonrasında küskünlüklere, kırgınlıklara asla yer vermeyeceğiz. Bu kongrelerimizde partimizi iktidara taşıyacak kadroları seçecek; demokrasimizde, laik ve sosyal hukuk devletimizde derin yaralar açan siyasal anlayışa son vereceğiz. Tarımı bitiren, esnafın sorunlarını görmezden gelen, emeklinin sıkıntılarını umursamayan, memuru yok sayan, işçinin, emekçinin taleplerine karşı üç maymunu oynayan siyasal anlayışı alaşağı edecek parti kadrolarımızı belirleyeceğiz. Tüm üyelerimiz, yöneticilerimiz bu hassasiyetle davranmalı kongreler sürecinde partimize zarar verecek söylem ve hareketlerden kaçınmalı. Ülkemizin uçurumun kenarında olduğunu unutmamalıyız” dedi. Programına Bergama Pireveliler Köyünde devam eden Sındır, vatandaşlarının taleplerini dinledi, üretimde ve bölüşümde uygar dünyanın gerisinde kalan Türkiye’yi hak ettiği yere CHP iktidarında yeniden taşıyacaklarını söyledi.
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
CHP İzmir’de Mimar Erkut Tamay’dan Yeni Dönem Mesajı
CHP İzmir’de Mimar Erkut Tamay’dan Yeni Dönem Mesajı
TBMM'de Yoğun Hafta
TBMM'de Yoğun Hafta
"NATO Zirvesi Türkiye'nin beklentilerini karşılamadı"
Cemil Tugay CHP'den İstifa Etti
Cemil Tugay CHP'den İstifa Etti
Son Haberler
İzmirli küçük Ressamlara Çin'den Ödül
İzmirli küçük Ressamlara Çin'den Ödül
 İzmir Kıbrıs Şehitlerini Unutmadı
İzmir Kıbrıs Şehitlerini Unutmadı
Çocuklara Sosyal Medya Yasağı
Çocuklara Sosyal Medya Yasağı
TEPAV: Enflasyonda Yüksek Seyir Sürüyor
TEPAV: Enflasyonda Yüksek Seyir Sürüyor
Döviz Piyasası
Döviz Piyasası
Gürer: “Borcu olmayan çiftçi kalmadı”
Gürer: “Borcu olmayan çiftçi kalmadı”

Ana Sayfa
Çevre
Savunma Sanayi
Bayramlar
Sivil Toplum Kuruluşları
Savaşlar
Doğa
Din
Doğal Afetler
Deprem
Ulaşım
Enerji
Meteoroloji
Tarih
Tarım
Çocuk
Psikoloji
Turizm
Hukuk
RESMİ REKLAMLAR
YERELSEÇİMLER
Gündem
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Magazin
Spor
Yerel
Sağlık
Asayiş
Belediyeler
Bilim ve Teknoloji
Çevre
Genel
Kültür-Sanat
Medya
Yaşam
Politika
Köşe Yazarları
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim