• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Bayramlar
    Dini BayramlarUlusal Bayramlar
  • Sivil Toplum Kuruluşları
  • Savaşlar
  • Doğa
  • Din
  • Doğal Afetler
  • Deprem
  • Ulaşım
  • Enerji
  • Meteoroloji
  • Tarih
  • Tarım
  • Çocuk
  • Psikoloji
  • Turizm
  • Hukuk
  • RESMİ REKLAMLAR
  • YERELSEÇİMLER
  • Gündem
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Yerel
  • Sağlık Asayiş Belediyeler Bilim ve Teknoloji Çevre Genel Kültür-Sanat Medya Yaşam Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
13:59
Piyasalarda Geçen Hafta
13:03
İTO İstanbul Enflasyon Verilerini Açıkladı
12:41
Konaklama Vergisi Yüzde 1'e Düşürüldü
Video Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. Politika
  3. CHP'li Sındır, "tüketici kredisi borcu 176 kat arttı!"
Politika
Yayınlanma: 25 Mart 2019 - 15:17

CHP'li Sındır, "tüketici kredisi borcu 176 kat arttı!"

Yerel seçimlere bir haftadan az bir süre kala çalışmalarına aralıksız devam eden CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Tire Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Atakan Duran için alana indi, Tire Mitinginde hemşerilerinden oy istedi.

Politika
25 Mart 2019 - 15:17
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
CHP’li Sındır, “tüketici kredisi borcu 176 kat arttı!”
Yerel seçimlere bir haftadan az bir süre kala çalışmalarına aralıksız devam eden CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Tire Millet İttifakı Belediye Başkan Adayı Atakan Duran için alana indi, Tire Mitinginde hemşerilerinden oy istedi.
Sındır, “Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidarı boyunca tüketici kredisi borcu 176 kat artarak 399,4 milyar TL’ye ulaştı. Batan ekonomiye, yükselen işsizliğe, biten tarıma, kepenk kapatan esnafa, kıskaca alınan sanayicinin durumuna çözüm olmak derman olmak için ittifak yaptık” dedi.
 
“VERİLEN DIŞ TİCARET AÇIĞI 1 TRİLYON DOLARI GEÇTİ”
Tire toplu konut meydanında toplanan binlerce vatandaşına seslenen Sındır, “ekonomi tepe taklak olmuş, iktidar ise bu tepe taklak gidişin adını dengeleme koyuyor. Adalet ve Kalkınma Partisinin iktidarı süresince verilen dış ticaret açığı 1 trilyon doları geçti. Bu siyasal iktidar döneminde Türkiye’nin dış ticaret dengesi haftada ortalama 1,2 milyar dolar açık verdi. Sanayi ve imalat sanayi üretiminde 2009 krizinden bu yana görülmeyen seviyelerde düşüşler görüldü. Bu iktidar zoru başardı. Artık devletin, vatandaşların ve şirketlerin toplam borcu ise ülkenin gelirini aştı. 2002’de yılında Türkiye’nin her 100 TL’lik gelirine karşı 94 TL borcu varken, bu durum 2018 yılının üçüncü çeyreği itibariyle bu rakam her 100 TL’lik gelirine karşı 120 TL’ye çıktı. Ülke yangın yeri iktidarın tek derdi koltuk” dedi.
 
“FAİZ LOBİSİNİ SEVEN BU İKTİDARI SANDIĞA GÖMÜN”
Vatandaşların ekonomik krizi iliklerine kadar hissettiğini ifade ederek sözlerine devam eden Sındır, “bu meydanda borçlarını takla attırmadan evinin, çocuklarının, kendisinin yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayabilen var mı?  Adalet ve Kalkınma Partisi’nin iktidarı boyunca tüketici kredisi borcu 176 kat artarak 399,4 milyar TL’ye, bireysel kredi kartı borçları ise 24 kat artarak 104,8 milyar TL’ye ulaştı. Bu iktidar dört bir yanından bereket fışkıran güzel topraklarımızda üretmemeyi, tüketmeyi ilke edindi. Bunu değiştirmek, bu basiretsiz gidişe dur demek sizin elinizde. Bir hafta sonra sandığa gidin ve gereğini yapın. Faiz lobisini seven bu iktidarı sandığa gömün. Vatandaşın refahını düşünmeyen, 16 yılda 456 milyar doları faiz lobilerinin cebine aktaran Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarına tarihi bir ders verin” dedi.
 
“31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE TARİH YAZACAKSINIZ”
Millet ittifakı olarak Türkiye’nin dört bir yanında seçimleri kazanacaklarını ifade ederek sözlerini sonlandıran Sındır, “Yurdumuzun dört bir yanında belediyeleri kazanacak ve kentlerimizdeki zenginliğin artık bir avuç yandaşın cebine değil vatandaşın hizmetine girmesini sağlayacağız. Şeffaf ve denetlenebilir bütçeli belediyelerle, yoksulluğun, açlığın önüne geçeceğiz. İyi ki varsınız. 31 Mart Yerel Seçimlerinde tarih yazacaksınız” dedi.
 
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Bahçeli Kerkük Türkmen Varlığının Kadim Parçasıdır
Bahçeli Kerkük Türkmen Varlığının Kadim Parçasıdır
Bakan Çiftçi Dijital Güvenlik Düzenlemesini Açıkladı
Bakan Çiftçi Dijital Güvenlik Düzenlemesini Açıkladı
Sosyal Medya ve Doğum İzni Düzenlemeleri Yasalaştı
Sosyal Medya ve Doğum İzni Düzenlemeleri Yasalaştı
Kabine
Kabine "Ortadoğu" Gündemiyle Toplanıyor
Son Haberler
Piyasalarda Geçen Hafta
Piyasalarda Geçen Hafta
İTO İstanbul Enflasyon Verilerini Açıkladı
İTO İstanbul Enflasyon Verilerini Açıkladı
Konaklama Vergisi Yüzde 1'e Düşürüldü
Konaklama Vergisi Yüzde 1'e Düşürüldü
Hava Durumu
Hava Durumu
Tarihte Bugün
Tarihte Bugün
CHP Konak’tan sandık yemini
CHP Konak’tan sandık yemini

Ana Sayfa
Bayramlar
Sivil Toplum Kuruluşları
Savaşlar
Doğa
Din
Doğal Afetler
Deprem
Ulaşım
Enerji
Meteoroloji
Tarih
Tarım
Çocuk
Psikoloji
Turizm
Hukuk
RESMİ REKLAMLAR
YERELSEÇİMLER
Gündem
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Magazin
Spor
Yerel
Sağlık
Asayiş
Belediyeler
Bilim ve Teknoloji
Çevre
Genel
Kültür-Sanat
Medya
Yaşam
Politika
Köşe Yazarları
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Sitemap
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim