• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Savunma Sanayi
  • Bayramlar
    Dini BayramlarUlusal Bayramlar
  • Sivil Toplum Kuruluşları
  • Savaşlar
  • Doğa
  • Din
  • Doğal Afetler
  • Deprem
  • Ulaşım
  • Enerji
  • Meteoroloji
  • Tarih
  • Tarım
  • Çocuk
  • Psikoloji
  • Turizm
  • Hukuk
  • RESMİ REKLAMLAR
  • YERELSEÇİMLER
  • Gündem
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Yerel
  • Sağlık Asayiş Belediyeler Bilim ve Teknoloji Çevre Genel Kültür-Sanat Medya Yaşam Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
13:05
Anayasa Mahkemesi "Süresiz Nafaka" Düzenlemesini İptal Etti
10:12
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
10:08
Döviz Piyasası
10:03
Altın Piyasası
09:51
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
09:11
Sıfır Atık Festivali İstanbul'da Başlıyor
Video Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Reklam
Reklam
  1. Haberler
  2. Belediyeler
  3. Göçmenler Pamucak'da buluştu
Belediyeler
Yayınlanma: 09 Haziran 2019 - 22:11

Göçmenler Pamucak'da buluştu

Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla Selçuk Ephesus Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 7. Si düzenlenen Uluslararası Bahar Şenliğine yoğun katılım sağlandı. Tüm göçmenleri selamlayarak alana giriş yapan ve şenlikte yaptığı konuşmayla Selçuk’un Türkiye’nin küçültülmüş bir mozaiği olduğunun altını çizen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; "Sizler yıllardır süren birliği ve beraberliği bizlere kanıtlıyorsunuz. Bu birliğinizi ve beraberliğinizi dışarı yansıtabilmenin o g

Belediyeler
09 Haziran 2019 - 22:11
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Göçmenler Pamucak'da buluştu
Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla Selçuk Ephesus Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 7. Si düzenlenen Uluslararası Bahar Şenliğine yoğun katılım sağlandı. Tüm göçmenleri selamlayarak alana giriş yapan ve şenlikte yaptığı konuşmayla Selçuk’un Türkiye’nin küçültülmüş bir mozaiği olduğunun altını çizen Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; "Sizler yıllardır süren birliği ve beraberliği bizlere kanıtlıyorsunuz. Bu birliğinizi ve beraberliğinizi dışarı yansıtabilmenin o güzelliğini bizlere gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim" dedi.
Selçuk Belediyesi’nin katkılarıyla Selçuk Ephesus Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 7. Si düzenlenen Uluslararası Bahar Şenliği, Selçuk ve çevre ilçelerden gelen göçmenleri Pamucak Sahili’nde buluşturdu. Göçmenleri bir araya getirmek, göçmen kültürünü yaşatarak gelecek nesillere aktarmak amacıyla düzenlenen şenliğe katılan ve Dernek Başkanı Ali Akyüz tarafından karşılanan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, alanda bulunan tüm göçmenlerin yanı sıra misafir olarak katılan vatandaşlarla selamlaştı, yakından ilgilendi. 
'BİR ARADA OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER'
Rumeli göçmenlerinin bir araya gelerek birlik ve beraberlik örneği göstermelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Rumeli Göçmenleri bugüne kadar; birbirine sarılmış, bir araya gelmiş, topraklarının kokusunu, tınısını içlerinde hissetmişlerdir. Sizler yıllardır süren birliği ve beraberliği bizlere kanıtlıyorsunuz. Bu birliğinizi ve beraberliğinizi dışarı yansıtabilmenin o güzelliğini bizlere gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ederim" dedi.
Rumeli göçmenlerinin bir arada yaşama kültürünü çok güzel yansıttıklarına dikkat çeken Başkan Sengel; bu bağlamda göçmenlerin birbirine sahip çıkmanın ne demek olduğunu herkese gösterdiklerini ve bunun devam etmesini diledi.
Selçuk Ephesus Rumeli Göçmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin göçmenleri bir arada tutabilmek ve göçmen kültürünü gelecek nesillere aktarabilmek için büyük bir çaba sarf ettiğine vurgu yapan Başkan Sengel; Selçuk Belediyesi olarak göçmelerin oluşturduğu birlik ve beraberlik ruhuna, kültürlerini yaşatmak adına atacakları adımlara her daim destek olacaklarını belirtti. 
'SELÇUK GERÇEK BİR TÜRKİYE MOZAİĞİDİR'
Selçuk’un içinde yaşayan kültürlerle gerçek bir mozaik olduğuna dikkat çeken Başkan Sengel; “Her zaman söylediğim bir şey var. Selçuk Türkiye’nin küçültülmüş bir mozaiğidir. Selçuk’ta göçmenler yaşar, Selçuk’ta Yörükler yaşar, Selçuk’ta romanlar yaşar, Selçuk’ta Kürtler yaşar. O yaşayan kitlelerin hepsi bir arada olmanın ne demek olduğunu Türkiye’ye gösterir. Bu yüzden helal olsun Selçuk’ta yaşayanlara diyoruz. Geleneklerinizin daim olduğu, bir arada yaşama kültürünüzün de her geçen gün daha çok geliştiği, her şeyden önce insan olmanın temel kimliğimiz olmasını diliyorum” diye konuştu.
Başkan Sengel, konuşmasının ardından şenliğe katılan tüm göçmenlerle birlikte Rumeli halayına katıldı. Selçuk Ephesus Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği tarafından bu yıl 7. Kez düzenlenen Uluslararası Bahar Şenliği çeşitli eğlenceli etkinliklerle devam etti.
Selçuk Kaymakamı Ekrem İnci’nin de katıldığı şenliğe, çevre ilçelerden de oldukça yoğun ilgi gösterildi.
 
# selçuk ephesus hotel# selcuk ephesus# selcuk ephesus tours# selcuk ephesus turkey# selcuk ephesus museum
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir'de Toplu Ulaşıma Bayram Ayarı
İzmir'de Toplu Ulaşıma Bayram Ayarı
Menemen’de çilek coşkusu dünyaya taştı
Menemen’de çilek coşkusu dünyaya taştı
İzmir’de Bisicab Dönemi Başlıyor
İzmir’de Bisicab Dönemi Başlıyor
Bornova’nın Geleceği Sahneye Taşındı
Bornova’nın Geleceği Sahneye Taşındı
Son Haberler
Anayasa Mahkemesi
Anayasa Mahkemesi "Süresiz Nafaka" Düzenlemesini İptal Etti
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
Döviz Piyasası
Döviz Piyasası
Altın Piyasası
Altın Piyasası
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
Kenan Doğulu coşturdu
Kenan Doğulu coşturdu

Ana Sayfa
Savunma Sanayi
Bayramlar
Sivil Toplum Kuruluşları
Savaşlar
Doğa
Din
Doğal Afetler
Deprem
Ulaşım
Enerji
Meteoroloji
Tarih
Tarım
Çocuk
Psikoloji
Turizm
Hukuk
RESMİ REKLAMLAR
YERELSEÇİMLER
Gündem
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Magazin
Spor
Yerel
Sağlık
Asayiş
Belediyeler
Bilim ve Teknoloji
Çevre
Genel
Kültür-Sanat
Medya
Yaşam
Politika
Köşe Yazarları
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim