• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Savunma Sanayi
  • Bayramlar
    Dini BayramlarUlusal Bayramlar
  • Sivil Toplum Kuruluşları
  • Savaşlar
  • Doğa
  • Din
  • Doğal Afetler
  • Deprem
  • Ulaşım
  • Enerji
  • Meteoroloji
  • Tarih
  • Tarım
  • Çocuk
  • Psikoloji
  • Turizm
  • Hukuk
  • RESMİ REKLAMLAR
  • YERELSEÇİMLER
  • Gündem
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Yerel
  • Sağlık Asayiş Belediyeler Bilim ve Teknoloji Çevre Genel Kültür-Sanat Medya Yaşam Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
13:05
Anayasa Mahkemesi "Süresiz Nafaka" Düzenlemesini İptal Etti
10:12
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
10:08
Döviz Piyasası
10:03
Altın Piyasası
09:51
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
09:11
Sıfır Atık Festivali İstanbul'da Başlıyor
Video Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Reklam
Reklam
  1. Haberler
  2. Politika
  3. Karamollaoğlu, İzmir'den önemli mesajlar verdi
Politika
Yayınlanma: 19 Haziran 2022 - 17:09

Karamollaoğlu, İzmir'den önemli mesajlar verdi

Yoğun bir çalışma programında bulunmak üzere iki günlüğüne İzmir’e gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kentteki ilk gününün son programında İzmirli işadamları ve sivil toplum örgütler temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen toplantıda katılımcılara hitap eden Karamollaoğlu, 6’lı masanın müşterek olan yönleri bir araya getiren, ihtilafları ise geri plana iten bir masa olduğunu söyledi.

Politika
19 Haziran 2022 - 17:09
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Karamollaoğlu, İzmir’den önemli mesajlar verdi
Yoğun bir çalışma programında bulunmak üzere iki günlüğüne İzmir’e gelen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, kentteki ilk gününün son programında İzmirli işadamları ve sivil toplum örgütler temsilcileri ile akşam yemeğinde bir araya geldi. İzmir Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen toplantıda katılımcılara hitap eden Karamollaoğlu, 6’lı masanın müşterek olan yönleri bir araya getiren, ihtilafları ise geri plana iten bir masa olduğunu söyledi. 
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İzmir programı kapsamında düzenlenen yemekli toplantıya katılarak işadamları ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerine seslendi. Burada yaptığı açıklamada, her siyasi partinin kendi programında ülke problemlerini nasıl çözeceğine dair hedefler konulduğunu ifade eden Karamollaoğlu, “Öncelikli konular bazen farklı olabilir. Ekonomide farklı yaklaşımlar olabilir. Dış politikada farklı anlayışlar olabilir. Ama ne olursa olsun biz şu anda 6’lı masada birbirimizle çelişen meseleleri ön plana çıkarmaktan çok, ittifak ettiğimiz konuları öne çıkarmayı prensip olarak benimsedik. Onun için 6’lı masada bir kavga, bir ihtilaf söz konusu değil.” dedi. 
Diktatörlüğe dönen bir anlayışı yeniden fikir hürriyetinin hâkim olduğu bir noktaya çevirmeyi amaçladıklarını vurgulayan Karamollaoğlu,  “Parlamentoda her konu tartışılabilsin. Ama son sözü parlamento söylesin. Cumhurbaşkanının bir hata yapması halinde bu hata engellenebilsin. Eğer biz bunu sağlayamazsak o zaman başımız beladan kurtulmaz. Seçim tarihi belli olduğunda otururuz, müşterek bir aday belirleyebilirsek belirleriz. Müşterek bir aday belirlemek seçimde başarılı olmanın en kestirme yoludur. Bu benim kanaatim ve diğer arkadaşlarımızın da aynı görüşte olduklarını düşünüyorum. Kimsenin adayınız kim diye tekrarlamasının faydası olmadığını düşünüyorum. Kimsenin endişesi olmasın. Görüşmelerimiz devam edecek ve inşallah en iyi netice alacak adayı da birlikte gösteririz diye ümit ediyorum.” şeklide konuştu.
Siyaset sadece millete hizmet için yapılır 
Milli Görüş partileri olarak siyasette üç hususa önem verdiklerinin altını çizen Temel Karamollaoğlu, şunları söyledi: “Birincisi, ahlaki ve manevi değerlere sahip çıkmak. Eğer bu özellik bir siyasetçide olmazsa eninde sonunda bir yerden açık vermeye başlıyor. Siyaset aslında millete hizmet için yapılması icap eden bir görevdir. Birileri bunu üstlendiği zaman hangi prensipler kendisine yol gösterecek? Ahlaki ve manevi değerler bizim en önde giden bayrağımız olmak mecburiyetindedir. Millete hizmet yapılırken biz kendi menfaatimizi gözeterek bu işi yürütemeyiz. Yalan söyleyemeyiz, haksızlıkta kesinlikle bulunamayız, iftira edemeyiz. Prensiplerimizden milim taviz veremeyiz. Dürüst olmak zorundayız, adil olmak zorundayız. Devlet adalet üzerine inşa edilmezse haksızlıklar doğar.  Siz birdenbire devletin bütün imkânlarının sizin emrinize verildiği bir konuma geliyorsunuz. E canım ne olacak şuradan birazcık da bizim kendi yakınlarımız da istifade etsinler. Hayır arkadaş, faydalanamazsın. Siyaset sadece millete hizmet için yapılır. Hiçbir yolsuzluğa, israfa, rüşvete imkân verilmez. Bu prensipleri ihmal ederseniz başarılı olma imkânınız olmaz. Siyasetin bizim yönümüzden bir numaralı prensibi ahlaki ve manevi değerlerin ihyasıdır.”
Kalkınmadan güçlenemeyiz 
Üretime dönük yatırımların önemini dile getiren Saadet Lideri Karamollaoğlu, sözlerine şöyle devam etti: “Ülkemizin maddi kalkınması, bize emanet edilen bütün imkânları yine bu milletin hizmetine sunmak için yapılırsa sağlanabilir. Kalkınmadan güçlenemeyiz. Bu kalkınmayla elde edeceğimiz kazancı toplumda adil paylaştırmadan da insanlarımızı memnun etmemiz mümkün olmaz. Ekonomide prensip itibariyle kalkınma, ilerleme, güçlenme derken bunun üretime dönük yatırımlarla gerçekleşmesini zaruret olarak görürüz. Önce ülkemizin bir bütün olarak ayağa kalkmasına ihtiyaç var. Dışarıya muhtaç olmadan hayatımızı devam ettirebilmeliyiz. Bütün ihtiyaçlarımızı iğneden ipliğe, ilaçtan makine imalatına, uçak imalatına kadar her sahada mutlaka yatırım yapacağız. Bugünkü problemlerin altından israfı, yolsuzluğu, rüşveti ortadan kaldırdıktan sonra, ülkemizde bizi ayağa kaldıracak, bizi güçlendirecek yatırımlara yöneleceğiz. Onun için bizim hedefimiz çok net. Eğer bu görev bize verilirse bunun altından kalkabileceğimize inanıyorum. Bugünkü şartlarda bile imkânlarımızı bu sahaya aktaralım, Türkiye birkaç yıl içinde tahminlerimizin ötesinde bir sıçrama meydana getirir.”
Toplantıda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları Sabri Tekir ile Şerafettin Kılıç, İl Başkanı Mustafa Erduran ve çok sayıda davetli hazır bulundu. 
 
# temel karamollaoğlu# temel karamollaoğlu kaç yaşında# temel karamollaoğlu eşi# temel karamollaoğlu nereli# temel karamollaoğlu eşi nereli
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Özel'den Yeni Parti Açıklaması
Özel'den Yeni Parti Açıklaması
DEM'den CHP'ye Çağrı
DEM'den CHP'ye Çağrı
Özel
Özel "Kurultay Yapılırsa Sorun Kalmaz"
CHP'nin MYK Üyeleri Belli Oldu
CHP'nin MYK Üyeleri Belli Oldu
Son Haberler
Anayasa Mahkemesi
Anayasa Mahkemesi "Süresiz Nafaka" Düzenlemesini İptal Etti
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
Döviz Piyasası
Döviz Piyasası
Altın Piyasası
Altın Piyasası
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
Türk gıda ihracatçıları ABD’deki nüfuzunu artırıyor
Türk gıda ihracatçıları ABD’deki nüfuzunu artırıyor

Ana Sayfa
Savunma Sanayi
Bayramlar
Sivil Toplum Kuruluşları
Savaşlar
Doğa
Din
Doğal Afetler
Deprem
Ulaşım
Enerji
Meteoroloji
Tarih
Tarım
Çocuk
Psikoloji
Turizm
Hukuk
RESMİ REKLAMLAR
YERELSEÇİMLER
Gündem
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Magazin
Spor
Yerel
Sağlık
Asayiş
Belediyeler
Bilim ve Teknoloji
Çevre
Genel
Kültür-Sanat
Medya
Yaşam
Politika
Köşe Yazarları
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim