• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Savunma Sanayi
  • Bayramlar
    Dini BayramlarUlusal Bayramlar
  • Sivil Toplum Kuruluşları
  • Savaşlar
  • Doğa
  • Din
  • Doğal Afetler
  • Deprem
  • Ulaşım
  • Enerji
  • Meteoroloji
  • Tarih
  • Tarım
  • Çocuk
  • Psikoloji
  • Turizm
  • Hukuk
  • RESMİ REKLAMLAR
  • YERELSEÇİMLER
  • Gündem
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Yerel
  • Sağlık Asayiş Belediyeler Bilim ve Teknoloji Çevre Genel Kültür-Sanat Medya Yaşam Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
13:05
Anayasa Mahkemesi "Süresiz Nafaka" Düzenlemesini İptal Etti
10:12
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
10:08
Döviz Piyasası
10:03
Altın Piyasası
09:51
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
09:11
Sıfır Atık Festivali İstanbul'da Başlıyor
Video Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Reklam
Reklam
  1. Haberler
  2. Belediyeler
  3. Kınık'da festival coşkusu
Belediyeler
Yayınlanma: 08 Eylül 2023 - 12:36

Kınık'da festival coşkusu

Kınık’ta 7. Hasat Festivali ve Kurtuluş Etkinlikleri 9 Eylül’de Başlıyor

Belediyeler
08 Eylül 2023 - 12:36
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Kınık'da festival coşkusu
Kınık ilçesinde bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Hasat Festivali ve Kurtuluş etkinlikleri 9 Eylül’de başlıyor. Birçok ünlü sanatçının sahne alacağı festivalde katılımcılar, bölge kültürünü tanımanın yanı sıra, gün boyu sürecek yarışmalar ve etkinliklere katılabilecekler. Kınık Belediyesi tarafından bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Hasat Festivali ve Kurtuluş günleri etkinlikleri 9-13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 
Bakırçay ovasının bereketli topraklarında yetişen ürünleri, Kınık’ın kültürel zenginliğini ve bölge insanının samimiyetini katılımcılarla buluşturmak üzere 7.’si düzenlenen Hasat Festivali kent ve köy kültürünü harmanlayan etkinliklerle bu yılda eşsiz bir deneyim yaşatacak. Ayrıca standların arasında Sma Tip-1 hastası Defne Gürbulak için de özel bir stand kurulacak.  
Etkinlikler kapsamında KÖFN, İrem Derici, Haluk Levent, Sevcan Orhan, Hakan Altun, Fırat Tanır ve Kınık Belediye Korosu sahne alacak.
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, tüm İzmirlileri 9 Eylül ile 13 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 7. Hasat Festivali ve Kurtuluş günleri etkinliklerine davet etti. Başkan Doğruer, birbirinden değerli sanatçıların katılacağı etkinliklerin 9 Eylül Cumartesi günü başlayacağını, 13 Eylül Çarşamba günü biteceğini söyledi.
Festival hakkında bilgi vererek İzmirlileri davet eden Başkan Doğruer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Festivalimiz; 9 Eylül cumartesi günü stant açılışı ve bando gösterisi ile başlayacak ve ilk gün akşamı sevilen müzik grubu KÖFN ile açılışımızı yapacağız. İkinci gününde ise gün içerisinde düzenlediğimiz etkinliklerde, Ayak Tenisi turnuvası, Mandala Atölyesi, Satranç Turnuvası ve ardından akşamına Fırat Tanır konserinin ardından, İrem Derici konseri ile hemşerilerimizin yanında olacağız. Kültür-Sanat ve spor etkinliklerimiz üçüncü günde de devam edecek. Sanal gerçeklik gözlüğü ile üniversitelerin tanıtımı, Geri Dönüşüm Atölyesi, Havalı Teker Bisiklet Turu, Mustafa Çakıcı imza günü, çeşitli yarışmalar ve aktivitelerin ardından katılımcılar o akşam Haluk Levent ile müziğe doyacak. Festivalin dördüncü gününde, Başkan Sensin yarışması, Anne-Çocuk Tenis yarışması, 3x3 sokak basketbolu, taş boyama atölyesi, Salih Ağar-Halil Kanargı imza günü etkinliklerinin ardından, Fırat Tanır şefliğinde sahne alacak belediye korosunun ardından, hemşerilerimiz Sevcan Orhan ile coşacak. Hasat Festivalimizin son günü Kınık’ın kurtuluşunun 101. Yılı kutlamaları ile final yapacak. 13 Eylül Çarşamba günü ise Kınık’ın Kurtuluşu’nun 101. yılı kapsamında Çelenk Sunma Töreni, Şehit ve Gazi aileleri ile kahvaltı, Şehit ve Gazilerimiz Adına Mevlit Hayrı, Fener Alayı ve Mehteran Takımı’nın da bulunduğu Kortej Yürüyüşü yapılacak. Halk Oyunları Gösterisi ve Protokol Konuşmalarının ardından, Hakan Altun güçlü sesi ve yorumu ile hemşerilerimize muhteşem bir kapanış gecesi yaşatacak.”
Dolu dolu geçecek olan Hasat Festivali ve Kurtuluş günleri etkinliklerine başta Kınıklılar olmak üzere Bakırçay bölgesinde yaşayan vatandaşların ve tüm İzmirlilerin davetli olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, tüm konserlerin ücretsiz olduğunu da sözlerine ekledi.


 

# kınık festivali 2023# kınık festivali 2022# kınık hasat festivali 2022# kınık hasat festivali# kınık hasat festivali 2023
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
İzmir'de Toplu Ulaşıma Bayram Ayarı
İzmir'de Toplu Ulaşıma Bayram Ayarı
Menemen’de çilek coşkusu dünyaya taştı
Menemen’de çilek coşkusu dünyaya taştı
İzmir’de Bisicab Dönemi Başlıyor
İzmir’de Bisicab Dönemi Başlıyor
Bornova’nın Geleceği Sahneye Taşındı
Bornova’nın Geleceği Sahneye Taşındı
Son Haberler
Anayasa Mahkemesi
Anayasa Mahkemesi "Süresiz Nafaka" Düzenlemesini İptal Etti
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
Brent Petrolün Varili 96,91 Dolar
Döviz Piyasası
Döviz Piyasası
Altın Piyasası
Altın Piyasası
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
Küresel Piyasalar Negatif Seyrediyor
Avustralya’da Büyük buluşma
Avustralya’da Büyük buluşma

Ana Sayfa
Savunma Sanayi
Bayramlar
Sivil Toplum Kuruluşları
Savaşlar
Doğa
Din
Doğal Afetler
Deprem
Ulaşım
Enerji
Meteoroloji
Tarih
Tarım
Çocuk
Psikoloji
Turizm
Hukuk
RESMİ REKLAMLAR
YERELSEÇİMLER
Gündem
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Magazin
Spor
Yerel
Sağlık
Asayiş
Belediyeler
Bilim ve Teknoloji
Çevre
Genel
Kültür-Sanat
Medya
Yaşam
Politika
Köşe Yazarları
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim