• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • Çevre
  • Savunma Sanayi
  • Bayramlar
    Dini BayramlarUlusal Bayramlar
  • Sivil Toplum Kuruluşları
  • Savaşlar
  • Doğa
  • Din
  • Doğal Afetler
  • Deprem
  • Ulaşım
  • Enerji
  • Meteoroloji
  • Tarih
  • Tarım
    Hayvancılık
  • Çocuk
  • Psikoloji
  • Turizm
  • Hukuk
  • RESMİ REKLAMLAR
  • YERELSEÇİMLER
  • Gündem
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Spor
  • Yerel
  • Sağlık Asayiş Belediyeler Bilim ve Teknoloji Çevre Genel Kültür-Sanat Medya Yaşam Politika
  • Ara
SON DAKİKA:
11:04
TEPAV: Enflasyonda Yüksek Seyir Sürüyor
10:48
Döviz Piyasası
09:50
Brent Petrolün Varili 88,32 Dolar
09:44
Altın Piyasası
09:28
Küresel Piyasalar Karışık Seyrediyor
09:23
Bornova Homeros Vadisi'ndeki Yangın Kontrol Altında
09:00
Terör Suçları Soruşturma Büroları Kuruluyor
Video Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Reklam
Reklam
Reklam
  1. Haberler
  2. Belediyeler
  3. "Satın alma sahiplen"
Belediyeler
Yayınlanma: 07 Ocak 2021 - 14:45

"Satın alma sahiplen"

İzmir Büyükşehir Belediyesi “Satın alma sahiplen” sloganıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında tedavilerini tamamladığı binin üzerinde kedi ve köpeği sıcak yuvaya kavuşturdu. Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) yöneticileri, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarından ötürü Başkan Tunç Soyer ve ekibine teşekkür etti. 

Belediyeler
07 Ocak 2021 - 14:45
Yorumlar
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
“Satın alma sahiplen”
İzmir Büyükşehir Belediyesi kentteki sahipsiz, yaralı, engelli, hasta ya da bakıma muhtaç hayvanları yalnız bırakmıyor. Işıkkent ve Seyrek köpek bakımevleri sahipsiz hayvanlara yuva olurken, sokakta yaşayan ve hastalanan sokak hayvanları  Acil Müdahale ekipleri aracılığıyla polikliniğe getirilerek iyileştiriliyor. “Satın alma sahiplen” sloganıyla Işıkkent Köpek Bakımevi’nde tedavileri tamamlanan, kısırlaştırılan ve işaretlenen köpekler ile Kültürpark’taki Küçük Hayvan Polikliniği’nde bakımları yapılan kediler için de sahiplendirme çalışmaları sürüyor.  
Yuva arayan patiler bu sayfada
2019 ve 2020 yıllarında binin üzerinde kedi ve köpeğe yeni yuva bulan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hayvan dostları ile yuva bekleyen can dostları her gün saat 13.00 ile 16.00 arasında Işıkkent Hayvan Barınağı’nda buluşturuyor. Ayrıca sokak hayvanı sahiplenmek isteyen yurttaşlar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yuvaarayanpatiler.izmir.bel.tr sayfasına girerek buradan sahiplenmek istediği hayvanı görebiliyor. 
Başkan Soyer ve ekibine teşekkür
Işıkkent Hayvan Barınağı’nda sahiplendirme organizasyonuna katılan Hayvan Hakları Federasyonu  (HAYTAP) Basın Sözcüsü Şule Baylan, barınakta her yıl yüzlerce hayvanın sahiplendirildiğini belirterek, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği destekle kent genelinde hem sokak hayvanlarının kısırlaştırılmasında hem de sahiplendirilmesinde büyük yol alıyoruz. Sokak hayvanları naylon poşet gibi sokağa atılmamalı. Onlar mal değil can. Sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini önemseyen ve bu konuda büyük çaba gösteren Başkanımız Tunç Soyer ve ekibine teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.  
Işıkkent Hayvan Barınağı’ndan köpek sahiplenen Semih Kocabaş ise, “Burada sevimli bir arkadaşa rastladım. Sahiplendim. Sokağa terk edilen canlar yalnız başına beklerken parayla köpek satın almak içime sinmedi” diye konuştu. 
Duyarlı yurttaşlara teşekkür
İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yıldız Devran, sokak hayvanlarının hem Işıkkent hem Seyrek bakımevlerinde bakımlarının ve tedavililerinin yapıldığı, acil müdahale ekiplerinin 24 saat görev başında bulunduğunu hatırlatarak, “Öncelikli hedefimiz sahipleri tarafından sokağa terk edilen hayvanlar olmak üzere bakımını yaptığımız bütün sokak hayvanlarını sahiplendirmek. Sivil toplum kuruluşları ile ortak çalışmalar yapıyoruz. Yurttaşlarımızın barınağa ulaşımlarını kolaylaştırmak için kentin belirli noktalarından araçlar kaldırıyoruz. Kedi ve köpek satın almak yerine barınağımıza gelen ve sokak hayvanlarını sahiplenen yurttaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 






 
# haytap# haytapshop# haytap nedir# haytap iletişim# haytap sahiplendirme
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
İlginizi Çekebilir
Çamlık Atatürk Evi Restorasyonu Başlıyor
Çamlık Atatürk Evi Restorasyonu Başlıyor
İzmir'de Toplu Ulaşıma Bayram Ayarı
İzmir'de Toplu Ulaşıma Bayram Ayarı
Menemen’de çilek coşkusu dünyaya taştı
Menemen’de çilek coşkusu dünyaya taştı
İzmir’de Bisicab Dönemi Başlıyor
İzmir’de Bisicab Dönemi Başlıyor
Son Haberler
İzmirli küçük Ressamlara Çin'den Ödül
İzmirli küçük Ressamlara Çin'den Ödül
 İzmir Kıbrıs Şehitlerini Unutmadı
İzmir Kıbrıs Şehitlerini Unutmadı
Çocuklara Sosyal Medya Yasağı
Çocuklara Sosyal Medya Yasağı
TEPAV: Enflasyonda Yüksek Seyir Sürüyor
TEPAV: Enflasyonda Yüksek Seyir Sürüyor
Döviz Piyasası
Döviz Piyasası
Okul müdürü yeniden yargılanacak
Okul müdürü yeniden yargılanacak

Ana Sayfa
Çevre
Savunma Sanayi
Bayramlar
Sivil Toplum Kuruluşları
Savaşlar
Doğa
Din
Doğal Afetler
Deprem
Ulaşım
Enerji
Meteoroloji
Tarih
Tarım
Çocuk
Psikoloji
Turizm
Hukuk
RESMİ REKLAMLAR
YERELSEÇİMLER
Gündem
Dünya
Eğitim
Ekonomi
Magazin
Spor
Yerel
Sağlık
Asayiş
Belediyeler
Bilim ve Teknoloji
Çevre
Genel
Kültür-Sanat
Medya
Yaşam
Politika
Köşe Yazarları
Video Galeri
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Gündem
  • Kültür-Sanat
  • Magazin
  • Sağlık
  • Spor
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim