TYRO Italiano Pizzeria Ristorante başta pizza çeşitleri olmak üzere makarna ve et mönülerinin de ilgi gördüğünü dile getiren Ali Şahin, “ Ürünlerin hiçbirinde katkı maddesi veya doğal olmayan bir ürün yok. Her şeyi taze ve mevsiminde alıp kullanıyoruz. Pizza hamurunu minimum maya kullanarak 4 günde hazırlıyoruz. Böylece mideyi rahatsız etmeyen bir hamur elde ediyoruz. Lezzet hiç bitmeyen bir yolculuktur. Bu nedenle pizza ve diğer ürün çeşitlerini geliştirmek için yeni tarifler de deniyoruz. Mönümüzde 17 çeşit pizza bulunuyor. Özellikle 4 peynirli pizzamız, breseola bonfile etinden hazırlanan pizzamız, kabak, biber, patlıcanlı, biberiye soslu sebzeli pizzamızı bir yiyen bir daha istiyor.
El yapımı makarnalarımızı kendi hazırladığımız soslarla sunuyoruz. Bunun yanı sıra Tyro Köfte, Hamburger ve salata çeşitlerimiz de çok beğeniliyor. Özel tekniklerle su içinde 4 saat pişirdiğimiz tavuk göğsü ve kuzu kafes de diğer spesiyalitelerimiz arasında yer alıyor. Balık çeşitlerimiz de ilgi görüyor. Bunun yanında tatlı olarak da tiramisu, panna cotta ve beyaz çikolatalı cheese cake ile lavantalı creme brulee de çok sevilen çeşitler arasında yer alıyor” dedi.
TYRO Italiano Pizzeria Ristorante’de geniş ve seçkin bir şarap mönüsü bulunduğunu da kaydeden Ali Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şaraplara eşlik etmek üzere soğuk et çeşitleri ve 30-40 çeşit peynirimiz de bulunuyor. Bar kısmımızda ise yerli yabancı tüm içki çeşitleri, likör, ve kokteyl çeşitlerimizle hizmet veriyoruz. Her hafta Çarşamba günü Melisa Sarıusta, her cuma akşamı da Tuba ve Deha akustik canlı müzik performanslarıyla konuklarına keyifli saatler yaşatıyor. Bu keyfi yaşamaya sizleri de bekliyoruz”







